"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Παιδοδοντία

Η παιδοδοντία  είναι ο τομέας εκείνο της οδοντιατρικής που ασχολείται με την πρόληψη και την θεραπεία των οδοντικών παθήσεων των παιδιών. Ασχολείται επίσης και  με την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή στοματική  υγιεινή και διατροφή.

Η οδοντοφυΐα είναι η εμφάνιση μέσα στο στόμα των δοντιών είτε αυτά είναι τα νεογιλά είτε τα μόνιμα. Συνολικά η οδοντοφυΐα ξεκινά από τον  έκτο μήνα  της ζωής και τελειώνει το δεκατοόγδοο έτος της ηλικίας με  την εμφάνιση και των  σωφρονιστήρων. (φρονιμίτες )

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα  μέτρα στοματικής υγιεινής  και πρόληψης που θα πρέπει να ακολουθήσει ένα  παιδί για να διατηρήσει τα δόντια του σε καλή κατάσταση εξαρτώνται  και από την ηλικία του παιδιού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Για την πρόληψη της τερηδόνας τόσο στα παιδικά  όσο και στα μόνιμα δόντια, κάθε έξι μήνες τα παιδιά πρέπει να επισκέπτονται τον οδοντίατρο για να κάνουν τοπική εφαρμογή φθορίου (φθορίωση).Σε περιπτώσεις, που και οι ενήλικες παρουσιάζουν πρόβλημα τερηδόνας, θα πρέπει επίσης  να ακολουθούν την ίδια τακτική.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software