"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Οδοντική χειρουργική

Η οδοντική χειρουργική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την μελέτη , πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων των σκληρών ιστών των φυσικών δοντιών ,δηλαδή της αδαμαντίνης και της οδοντίνης .

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα δόντια αποτελούν όργανα του γαστρεντερικού συστήματος που βρίσκονται μέσα στη  στοματική κοιλότητα και επιτελούν ορισμένες λειτουργίες όπως  είναι η μάσηση της τροφής ,η ομιλία, η κατάποση όπως και επίσης  συμβάλλουν στην αισθητική εμφάνιση του προσώπου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η τερηδόνα είναι μια χρόνια  πάθηση των σκληρών ιστών των  δοντιών και χαρακτηρίζετε και ως νόσος του πολιτισμού.  Η αρχική βλάβη εντοπίζεται συνήθως σε εκείνες τις επιφάνειες που ευνοούν τη δημιουργία των   οδοντικών πλακών.  Δεν διακρίνει ηλικίες.  Η προσβολή των δοντιών μπορεί να αρχίσει ακόμα και από τη νηπιακή ηλικία.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο βρυγμός ή το σφίξιμο  των δοντιών είναι μια παραλειτουργία  του στοματογναθικού  συστήματος κατά την οποία ο ασθενής , δαγκώνει ή τρίζει με δύναμη τα δόντια του, κυρίως τη νύχτα κατά την διάρκεια του ύπνου, χωρίς να υπάρχει , φαινομενικά τουλάχιστον , κάποιος ουσιαστικός  λόγος . 

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software