"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Ο Δημήτρης Καλλιαντάς είναι χειρουργός οδοντίατρος-ομοιοπαθητικός


kalliadas biography newΓεννήθηκε στην Ελευσίνα όπου ζει και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ το 1979, όπως και της Σχολής Εφαρμογών Υγειονομικού του Στρατού.

Ασχολείται με την Ομοιοπαθητική Επιστήμη από το 1988 την οποία διδάχθηκε μέσω σεμιναριακών μαθημάτων που οργάνωνε τότε η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής . Παρακολούθησε για χρόνια, συστηματικά μαθήματα ομοιοπαθητικής από τους διακεκριμένους Γιώργο Βυθούλκα (Alternative Nobel Prize) και Βασίλη Γκέκα, ενώ παράλληλα παρακολούθησε και μαθήματα Ιατρικού Βελονισμού, οπού έλαβε το δίπλωμα του European Center For Peace and Development. Ζηλωτής των Μαθηματικών, επίσης συμμετείχε σε θερινό πρόγραμμα μαθημάτων μη γραμμικής δυναμικής του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος, όπως και μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού.

Msc. Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα - Κλασική Ομοιοπαθητική -
Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων -Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διδάκτωρ, Τομέας Επιστήμης και Τεχνικής Υλικών, Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ.

Μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

Το πλήρες βιογραφικό περιλαμβάνεται στο WHO is WHO για την Ελλάδα

Έχει αποδείξει μαθηματικά:

  • Την κλασματική διάσταση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου όπως και την εντροπία του κάτι που επιβεβαιώθηκε ερευνητικά με την εργασία των Prashant Satish Chikramane, Akkihebbal K Suresh Jayesh Ramesh Bellare and Shantaram Govind Kane, Πηγή Homeopathy (2010) 99, 231-242 _ 2010 Extreme homeopathic dilutions retain starting materials: A nanoparticulate perspective
  • Το νόμο των ομοίων όπως και το νόμο  της καταπίεσης των συμπτωμάτων.
  • Ανέδειξε τον πολφό ως μοντέλο μη γραμμικής συμπεριφοράς στην διαταραχή του. (1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενδοδοντίας, Αθήνα 2013)
  • Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Μια θεωρεία για το χάος της ασθένειας" το οποίο φιλοξενείται στη βιβλιοθήκη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας  και ο βραβευθείς  με το εναλλακτικό βραβείο  Nobel (Alternative Nobel Prize) καθηγητής Γ. Βυθούλκας   έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του "A new model for health and disease" περίληψη είκοσιτεσσάρων  σελίδων από το έργο αυτό.
  • Στο ενεργητικό του έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά έντυπα ,σχετικά με τις εφαρμογές της ομοιοπαθητικής στην οδοντιατρική.

Αποκλειστικές δικές μας Φωτογραφίες ομοιοπαθητικών φαρμάκων από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο SEM

002
003
004
005
006
007


001
002
003
004

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software