"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΝΕΑ
  • Ενημερώσεις-Εκδηλώσεις

alonisos_002

Με επιτυχία τελείωσε και εφέτος ο κύκλος των θερινών μαθημάτων πάνω στη κλασσική ομοιοπαθητική στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής στην Αλόννησο για το Ελληνοιταλικό γκρουπ. Η συμμετοχή των οδοντίατρων ήταν επίσης αξιοσημείωτη . Πολλοί νέοι κυρίως συνάδελφοι ενδιαφέρονται πλέον για την ‘’πράσινη ‘’ ιατρική . Αυτό είναι παρά πολύ καλό και συγχρόνως αρκετά παρήγορο . Τα μαθήματα, όπως πάντα , ήταν υψηλοτάτου επιπέδου και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου 26-8-2013.

alonisos_001

Θεσσαλονίκη 26 & 27 Νοεμβρίου 2011

Ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ

imerida

Αυτήν τη χρονιά, η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής κλείνει τα σαράντα της χρόνια και η Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την παράδοση διοργανώνει την 3η Ομοιοπαθητική διημερίδα. Τα θέματα είναι, κατά τη γνώμη μας, σημαντικά, σύγχρονα και σημεία τομής έντονου προβληματισμού.
Η διάθεσή μας είναι να προωθήσουμε τον διάλογο, να μοιραστούμε εμπειρίες και σκέψεις, ώστε να διευρύνουμε τη γνώση και την κατανόηση όσον αφορά στην εξάσκηση της Ομοιοπαθητικής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες δημιουργικής σχέσης μεταξύ μας, χωρίς να προτάσσονται οι φυσικές κατά τα άλλα διαφοροποιήσεις μας, αλλά οι ομοιότητές μας, στην κοινή επιδίωξη της θεραπείας.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Στις 3 Δεκέμβρη 2010 ,στη Μυτιλήνη έδρα του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, κατά την διάρκεια λαμπρής τελετής , η κλασσική ομοιοπαθητική ,μια θεραπευτική καλά θεμελιωμένη που βασίζεται σε νόμους και σταθερές αρχές , στο πρόσωπο του παγκοσμίως κύριου εκπρόσωπο της ,καταξιώθηκε μια ακόμα φορά. Ο άνθρωπος που μας έκαμε την τιμή να τον έχουμε Δάσκαλο μας , φόρεσε και επίσημα την τήβεννο του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. Ο Γ. Βυθούλκας αναγορεύτηκε Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Αιγαίου κατακτώντας επάξια για μια ακόμα φορά και αυτόν τον ακαδημαϊκό τίτλο. Αφού χαιρέτησε ο πρύτανης, καθηγητής κ. Πάρις Τσάρτας και προσφώνησε ο τ. πρύτανης καθηγητής κ. Ανδρέας Τρούμπης ,απεύθυνε χαιρετισμό και παρουσίασε την προσωπικότητα και το έργο του τιμωμένου ο πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Καθηγητής κ. Ιωάννης Δαρζέντας. Στη συνέχεια αναγνώσθηκε η απόφαση και το ψήφισμα της Συγκλήτου που επιδόθηκαν και στον τιμώμενο. Ακολούθησε η περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου του Αιγαίου.

Εμείς οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αιγαίου στο πρόγραμμα ΄΄ Ολιστικά θεραπευτικά Συστήματα –Κλασσική Ομοιοπαθητική ΄΄ έτους 2010-2011 του ευχόμαστε από ψυχής και σε ανώτερα.

Η προσέλευση του κοινού στη τελετή

Συνέχεια ανάγνωσης

Με επιτυχία έλιξαν οι εργασίες του 15ου συνέδριου της ΕΕΟΙ την Κυριακή 6-12-2009. Σε αυτό έλαβαν μέρος για πρώτη φορά και οι ομοιοπαθητικοί οδοντίατροι μέλη της ΕΕΚΟΟ. Η συμμετοχή των γιατρών, οδοντιάτρων ,φαρμακοποιών, κτηνιάτρων, ειδικών επιστημόνων, κλπ. απ’ όλη την Ελλάδα ήταν αθρόα. Ο Πρόεδρος της ΕΕΚΟΟ, μετά από τιμητική πρόσκληση του Πρόεδρου του συνεδρίου Δρ. Πέτρου Γαρζώνη απεύθυνε στους συνέδρους σύντομο χαιρετισμό. Συμμετείχε επίσης στις εργασίες του συνεδρίου με ανακοίνωση που αφορούσε την μαθηματική απόδειξη ύπαρξης του Κλασσικού Ομοιοπαθητικού Φαρμάκου στο τελικό παρασκεύασμα .

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Με επιτυχία έληξαν για το 2009 τα θερινά μαθήματα   κλασσικής ομοιοπαθητικής  στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής  Ομοιοπαθητικής τον Αύγουστο  στην Αλόννησο για το Ελληνικό και το Ιταλικό γκρουπ.

Τα μαθήματα αυτά οργανώνονται κάθε χρόνο  από την Ακαδημία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από Έλληνες και Ιταλούς γιατρούς ,μεταξύ των οποίων παραβρέθηκαν και δέκα οδοντίατροι μέλη της ΕΕΚΟΟ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software