"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Μαθήματα κλασσικής ομοιοπαθητικής στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής της Αλοννήσου το 2009

Με επιτυχία έληξαν για το 2009 τα θερινά μαθήματα   κλασσικής ομοιοπαθητικής  στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής  Ομοιοπαθητικής τον Αύγουστο  στην Αλόννησο για το Ελληνικό και το Ιταλικό γκρουπ.

Τα μαθήματα αυτά οργανώνονται κάθε χρόνο  από την Ακαδημία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από Έλληνες και Ιταλούς γιατρούς ,μεταξύ των οποίων παραβρέθηκαν και δέκα οδοντίατροι μέλη της ΕΕΚΟΟ.

Σε πρόταση διαχωρισμού των γκρουπ  έτσι ώστε από το 2010 τα μαθήματα να γίνονται ξεχωριστά για τους Έλληνες και Ιταλούς όλοι ομόφωνα συμφώνησαν να μη γίνει κάτι τέτοιο. Η Ελληνοιταλική φιλία  φαίνεται πως στο νησί της Γνώσης έχει καλά εδραιωθεί . Με το τέλος των μαθημάτων, την τελευταία βραδιά ,ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση.

Ο καθηγητής κ. Γ. Βυθούλκας  (Alternative Nobel Prize ) για μια ακόμα φορά μετέδωσε την πολύπειρη γνώση του,  προβλημάτισε  θετικά και μας βοήθησε στη σκέψη μας .Αν και καθηγητής εξακολουθεί να είναι ένας πραγματικός Δάσκαλος .

Ας ευχηθούμε και του χρόνου να  ξαναβρεθούμε και πάλι όλοι μαζί..

 

Δημήτρης Καλλιαντάς - Γιώργος Βυθούλκας Μέλη του ΔΣ της ΕΕΚΟΟ στη δεξίωση της Ακαδημίας Νέα μέλη και μέλη του ΔΣ της ΕΕΚΟΟ Ιδρυτικά μέλη της ΕΕΚΟΟ
Στιγμιότυπο από τη δεξίωση Μετά το τέλος μαθήματος Μέλη της ΕΕΚΟΟ σε βραδινή έξοδο στο Πατητήρι

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software