"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Προσθετική
Η προσθετική  είναι ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με την ολική αποκατάσταση της μύλης ενός μεμονωμένου δοντιού ή με την αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων ελλειπόντων δοντιών με γέφυρες και  μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες.  Διακρίνεται  σε ακίνητη και κινητή. Η ακίνητη περιλαμβάνει  τις στεφάνες και τις γέφυρες και η κινητή τις μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες

Η στεφάνη ή "θήκη" ή ΄΄ κορώνα ΄΄ είναι  η αποκατάσταση που έχει σκοπό να επαναφέρει την ολική ανατομική επιφάνεια της κλινικής μύλης ενός δοντιού. Οι στεφάνες συνήθως τοποθετούνται όταν ένα δόντι  έχει σπάσει ή  σε ένα δόντι που έχει ένα μεγάλο σφράγισμα , στα απονευρωμένα δόντια καθώς και σε περιπτώσεις που θέλουμε να διορθώσουμε σοβαρά αισθητικά προβλήματα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η κροταφογναθική διάρθρωση είναι  η άρθρωση  μεταξύ της κάτω γνάθου και του κρανίου. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ανατομικά- λειτουργικά συγκροτήματα του σπλαχνικού κρανίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software