"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Πρόληψη

Η πρόληψη στην οδοντιατρική είναι ο τομέας  εκείνος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την πρόληψη των παθήσεων των σκληρών και μαλακών μορίων της στοματικής κοιλότητας  όπως  είναι τα δόντια, τα ούλα κλπ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η  κλασσική ομοιοπαθητική είναι η κατεξοχήν προληπτική θεραπευτική τόσο γενικά για έναν οργανισμό όσο και ειδικά ,όπως είναι οι στοματικές παθήσεις. Ο κατάλληλα εκπαιδευμένος  στην κλασσική ομοιοπαθητική οδοντίατρος  μπορεί να προλάβει μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις για τη στοματική κοιλότητα  και τον οργανισμό σας γενικότερα από πρόδρομα συμπτώματα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Κακοσμία  του στόματος είναι η δυσάρεστη εκείνη μυρωδιά που απορρέει από το στόμα κατά την ομιλία , εκπνοή, κλπ. Είναι κάτι που όταν παρατηρείται συστηματικά επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική ζωή και μπορεί  να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή ακόμα και  σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Συνέχεια ανάγνωσης

1. Βουρτσίζετε τα δόντια σας  μετά από κάθε γεύμα. Πρόκειται για το πιο σημαντικό μέτρο πρόληψης  στη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software