"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Πρόληψη
  • Κλασσική Ομοιοπαθητική και οδοντιατρική πρόληψη

Κλασσική Ομοιοπαθητική και οδοντιατρική πρόληψη

Η  κλασσική ομοιοπαθητική είναι η κατεξοχήν προληπτική θεραπευτική τόσο γενικά για έναν οργανισμό όσο και ειδικά ,όπως είναι οι στοματικές παθήσεις. Ο κατάλληλα εκπαιδευμένος  στην κλασσική ομοιοπαθητική οδοντίατρος  μπορεί να προλάβει μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις για τη στοματική κοιλότητα  και τον οργανισμό σας γενικότερα από πρόδρομα συμπτώματα.

Μπορεί να αξιολογήσει το επίπεδο υγείας ενός  οργανισμού όπως τα περίγραψε  πρώτος ο καθηγητής της κλασσικής ομοιοπαθητικής Γ. Βυθούλκας  και μπορεί να προβλέψει ,λόγω ειδικών γνώσεων ,το τι μπορεί να συμβεί στην υγεία  αυτού του οργανισμού στο μέλλον.  Τα τοπικά μέτρα πρόληψης αναμφίβολα βοηθάνε ,αλλά δεν επαρκούν για να αποβάλλει ο οργανισμός τη νοσηρή τάση του να παρουσιάζει συγκεκριμένους τύπους ασθενειών, μεταξύ αυτών την τερηδόνα και την περιοδοντίτιδα .

Η κλασσική ομοιοπαθητική οδοντιατρική μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή καθώς η προσφορά της  στην οδοντιατρική πρόληψη είναι πολύ μεγάλη.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software