"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Παιδοδοντία
  • Ανατολή των δοντιών και κλασσική ομοιοπαθητική

Ανατολή των δοντιών και κλασσική ομοιοπαθητική

Συνήθως, η οδοντοφυΐα δεν ακολουθείτε από   συνοδά συμπτώματα. 

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις  που αυτά δεν μπορεί να τα αποφύγει κάποιος . Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να ποικίλουν από  ελαφρά έως σοβαρά , όπως αυξημένη έκκριση σάλιου  τη μέρα ή  τη νύχτα , φαγούρα ή "μελάνιασμα" στην αντίστοιχη περιοχή των ούλων, στοματίτιδα ,  γενική αδυναμία, αναίτια ξεφωνητά, διάρροιες , τάση  για έμετο, αϋπνία, πυρετό , επιληπτικές κρίσεις , εγκεφαλικές παθήσεις , κλπ.
Στις περισσότερες περιπτώσεις και εφόσον τα συμπτώματα είναι ήπια ,οι ενοχλήσεις υποχωρούν μόλις ανατείλει το δόντι που τις προκάλεσε. Μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε  κάποια αναισθητική αλοιφή  .

Αυτό θα βοηθήσει άμεσα  τη  τοπική  συμπτωματολογία   του παιδιού . Στις σοβαρότερες όμως περιπτώσεις  που την ανατολή των δοντιών την ακολουθούν ο πυρετός , οι διάρροιες κλπ. εκεί η κλασσική ομοιοπαθητική οδοντιατρική μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά. Στην ομοιοπαθητική  φαρμακολογία υπάρχουν φάρμακα που αποτυπώνουν στις ιδιότητες τους συνδυασμούς όπως δύσκολη ανατολή  δοντιών που ακολουθείτε από διάρροια ,πυρετό, σιελόρροια κλπ. Επισκεφθείτε κάποιον  ομοιοπαθητικό οδοντίατρο, www.homeodentistry.gr . Αν αυτό δεν είναι εφικτό  επισκεφθείτε έναν ομοιοπαθητικό γιατρό μέλος της ΕΕΟΙ που σε συνεργασία με τον οδοντίατρο σας θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν συνολικά τα συμπτώματα αυτά.   Ας μη ξεχνάμε πως δεν υπάρχουν ασθένειες .Μόνο ασθενείς υπάρχουν .

Η ανατολή των δοντιών είναι κάτι το φυσιολογικό και δεν θα έπρεπε να συνοδεύεται από σοβαρά συμπτώματα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο  σημαίνει ότι η βαθύτερη οικονομία του οργανισμού έχει διαταραχθεί. Για αυτό το λόγο και για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του μικρού μας ασθενή  ακόμα περισσότερο λαμβάνοντας καταπιεστικές θεραπείες ,όπως αντιπυρετικά, αντιεπιληπτικά  κλπ. για κάτι μεταβατικό όπως είναι η  οδοντοφυΐα συμβουλευτείτε   την κλασσική ομοιοπαθητική οδοντιατρική .

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software