"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit
  • Αρχική
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ & ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
  • Παιδοδοντία
  • Η πρώτη επίσκεψη του παιδιού στον οδοντίατρο

Η πρώτη επίσκεψη του παιδιού στον οδοντίατρο

Η ιδανική στιγμή για την πρώτη επίσκεψη  στον οδοντίατρο είναι  όταν το παιδί γίνει 3,5-4 ετών. 

Όμως όταν διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα στην ανατολή των νεογιλών δοντιών  μη διστάσετε πέρα από τον παιδίατρο να συμβουλευτείτε και τον οδοντίατρο σας νωρίτερα.   Ο οδοντίατρος  στη πρώτη επίσκεψη σας θα σας συστήσει μέτρα πρόληψης κατά της τερηδόνας και θα σας παράσχει πολύτιμες συμβουλές  του πώς να διατηρηθούν τα δόντια  και τα ούλα του υγειά όπως και το πώς θα μπορέσει να αποφύγει το παιδί  κακές έξεις που πιθανόν στο μέλλον να  του προκαλέσουν ορθοδοντικά προβλήματα. Ας μη ξεχνάμε πως ο ενημερωμένος ασθενής είναι  και καλύτερα συνεργάσιμος.

Για αυτό η πρώτη επίσκεψη στοχεύει στην ενημέρωση και τον εγκλιματισμό του παιδιού με το περιβάλλον του οδοντιατρείου  με σκοπό την οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης  μεταξύ ιατρικού προσωπικού και μικρού ασθενούς. Αυτό θα βοηθήσει αργότερα ώστε, όταν στο μέλλον απαιτηθεί οδοντιατρική παρέμβαση και θεραπεία, αυτή να μπορεί να γίνει με τις λιγότερες δυσκολίες.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software