"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Προληπτικές εμφράξεις ή Sealants

Οι προληπτικές εμφράξεις ή Sealants είναι μία μέθοδος που εφαρμόζουμε για να καταπολεμηθεί  η πρόωρη τερηδόνα των δοντιών των παιδιών.

Αυτό γίνεται καλύπτοντας τις  μασητικές  επιφάνειες  των  δοντιών με ένα ειδικό υλικό  (σύνθετη ρητίνη) Πρόκειται για ένα υλικό ,το οποίο συνήθως είναι διαφανές και  τοποθετείται στις μασητικές επιφάνειες των οπισθίων κυρίως είτε των νεογιλών είτε των μόνιμων  με σκοπό τη προστασία τους . Είναι ένα  πολύ σημαντικό μέτρο πρόληψης κατά της τερηδόνας . Κυρίως εφαρμόζεται σε παιδιά 6-7 ετών για να προστατεύσουμε τους πρώτους μόνιμους γομφίους  όπως και σε άτομα  με ειδικές ανάγκες που δεν τους επιτρέπεται  να εφαρμόσουν σωστή στοματική υγιεινή.

Η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτεί τρόχισμα του δοντιού. Οι εμφράξεις έχουν χρόνο ζωής μέχρι πέντε χρόνια και χρειάζονται επανέλεγχο μία φορά το χρόνο.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software