"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Λευκοπλακία

Λευκοπλακία είναι η λευκή βλάβη που μπορεί να εμφανιστεί στις εσωτερικές επιφάνειες του  στόματος ,  όπως τα ούλα , τα μάγουλα , τη γλώσσα ,τον ουρανίσκο , τα χείλη  και που μοιάζει με πλάκα, και αν την τρίψουμε δεν ξεκολλάει. 


Η λευκοπλακία θεωρείται  η συχνότερη προκαρκινική βλάβη  του στόματος  και τα αίτια  εμφάνισης της δεν είναι ακόμα  γνωστά. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο πως το κάπνισμα και κυρίως το κάπνισμα  ναρκωτικών ουσιών όπως η ινδική κάναβις (χασίς ) συμβάλουν τα μέγιστα  στην εμφάνιση της.  Η θεραπεία της συνίσταται

1.Στην άμεση διακοπή  όλων των ειδών  καπνίσματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υποχώρηση της βλάβης σε  μερικούς  μήνες. 
2. Στη  χειρουργική αφαίρεση  της βλάβης.
3. Στην ενίσχυση του οργανισμού με τη βοήθεια της κλασσικής ομοιοπαθητικής έτσι ώστε να διακοπούν οι υποτροπές και να υποχωρήσει  η νοσηρή τάση του οργανισμού για κακοήθεις καταστάσεις.  Ας μη ξεχνάμε πως η κλασσική ομοιοπαθητική θεραπευτική είναι η κατεξοχήν προληπτική θεραπευτική.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software