"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Τι είναι η στοματολογία

Η Στοματολογία είναι ο τομέας της οδοντιατρικής  που ασχολείται με τις  παθήσεις που προσβάλλουν τη στοματική κοιλότητα και την περιστοματική περιοχή. 

Πολλές συστηματικές  παθήσεις  εμφανίζονται  με  πρόδρομες βλάβες  στη στοματική κοιλότητα και  αν διαγνωστούν  έγκαιρα θα μπορέσουν και να αντιμετωπιστούν ευκολότερα.  Συστηματικά φλεγμονώδη νοσήματα με εκδηλώσεις από το στόμα, διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα,  η τάση για καλοήθεις και κακοήθεις όγκους , οι προκαρκινικές  βλάβες , τα μεταβολικά νοσήματα με εκδηλώσεις από το στόμα  ,  οι αλλεργικές αντιδράσεις από φάρμακα  αλλά  και  μεμονωμένα συμπτώματα  όπως είναι η ξηροστομία , οι άφθες, η λευκοπλακία , ο ομαλός λειχήνας , το σύνδρομο της καυσαλγίας, η νευραλγία τριδύμου,   η πέμφιγα, κλπ. είναι  νοσώδεις καταστάσεις που μπορούν επίσης  να αντιμετωπιστούν  αποτελεσματικά και  με την κλασσική ομοιοπαθητική  οδοντιατρική θεραπευτική .

Κλινική περίπτωση  1 ιστορικό 26.03.1993 Ιστιοκύτωση κοιλότητος (SINUS) με μαζική λεμφαδενοπάθεια. Ασθένεια  ΡΟΖΑΙ  ΝΤΟΡΦΑΝ

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software