"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Οδοντιατρική αναισθησία

Η οδοντιατρική αναισθησία  είναι απαραίτητη σε πολλές  περιπτώσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος των οδοντιατρικών εργασιών. Υπάρχουν οδοντιατρικές εργασίες που είναι αδύνατον να αποφύγετε την αναισθησία. Ο τύπος, το ποσό και το είδος της αναισθησίας που θα απαιτηθεί εξαρτάται από το είδος της οδοντιατρικής επέμβασης και την κατάσταση της γενικής υγείας του ασθενή. Διακρίνεται σε τοπική και στελεχιαία.

Ο οδοντίατρος εγχύει την κατάλληλη ποσότητα αναισθητικού φαρμάκου στην περιοχή που πρέπει να "μουδιάσει". Συνήθως πριν από την ένεση τοποθετεί ένα αναισθητικό ζελέ ή σπρέι στην περιοχή για να μειώσει το πόνο από την ένεση. Έχει εξαιρετική σημασία να ενημερώσετε τον οδοντίατρό σας πριν από τη χορήγηση αναισθητικού για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις στο φάρμακο, για τη γενική κατάσταση της υγείας σας καθώς και για το αν λαμβάνετε άλλα φάρμακα αυτή την περίοδο.  Το αναισθητικό είναι και αυτό φάρμακο και ως εκ τούτου ο οδοντίατρος σας θα πρέπει να είναι ενήμερος.  Όπως είναι γνωστό, όλα τα φάρμακα που λαμβάνουμε μπορεί δυνητικά να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν όμως τηρηθούν οι βασικοί κανόνες τότε μπορεί να θεωρηθεί ότι η οδοντιατρική αναισθησία είναι "απόλυτα" ασφαλής. Από την οδοντιατρική αναισθησία όταν αυτή γίνεται σωστά δεν αντιδοτήται  η ομοιοπαθητική θεραπεία  εκείνων των ασθενών  που έχουν επιλέξει την κλασσική ομοιοπαθητική θεραπευτική για διάφορα άλλα προβλήματα  υγείας τους .

Ο φόβος του οδοντιατρείου, ο τραυματισμός του περιόστεου κατά την έμπαρση της βελόνας , η επέμβαση αυτή  η ίδια είναι οι λόγοι τυχόν αντιδότησης της ομοιοπαθητικής θεραπείας σας. Εμπιστευθείτε τον οδοντίατρο σας και ενημερώστε τον ότι είστε ασθενής που ακολουθείτε την ομοιοπαθητική θεραπευτική.  Ενημερώστε τον ότι κάποια πράγματα απαγορεύονται σε σας να γίνουν .Συστήστε τον ιστοτόπο www.homeodentistry .gr όπου εκεί θα βρει  πληροφορίες για το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στη περίπτωση σας.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software