"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Εμφυτεύματα

Tα εμφυτεύματα είναι τεχνικά κατασκευάσματα από τιτάνιο και πορσελάνη, που σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν τα χαμένα μας δόντια.


Αποτελούνται από δυο τμήματα,  τη ΄΄ ρίζα  ΄΄ που εισάγεται στο  οστό των γνάθων με σχετικά εύκολη και σύντομη διαδικασία και τη ΄΄ μύλη ΄΄, που είναι μια στεφάνη που τοποθετείται σε δεύτερο χρόνο  ολοκληρόνωντας έτσι  το χαμένο δόντι. Η όλη διαδικασία  τοποθέτησης γίνεται σε δύο στάδια .Στο πρώτο ,το επεμβατικό ,τοποθετούμε τη ρίζα. 
Στη συνέχεια αφήνουμε να περάσουν δυο με τρεις μήνες κατά τους οποίους περιμένουμε τα εμφυτεύματα να αφομοιωθούν από τον οργανισμό. Εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό με την κλασσική ομοιοπαθητική έτσι ώστε αφενός η ενσωμάτωση να γίνει καλύτερα και συντομότερα και αφετέρου συμβάματα τύπου περιεμφυτευματίτιδας  να αποφευχθούν.

Μετά από αυτό το διάστημα μπορούμε να ξεκινήσουμε το προσθετικό στάδιο, δηλαδή  την κατασκευή της στεφάνης, που θα αποτελέσει το πάνω μέρος του εμφυτεύματος.
Υπάρχουν περιπτώσεις  και εφόσον συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις,  να μπορεί να γίνει άμεσα η τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας και ο ασθενής  να αποκτήσει δόντια μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται σε οποιοδήποτε ενήλικα, εφόσον έχει:
-Καλή γενική υγεία
-Επαρκή οστική μάζα του οστού των γνάθων, στο σημείο που θα τοποθετηθούν αυτά
-Υγιή ούλα
- Εφαρμόζει συστηματικά  σωστή στοματική υγιεινή, που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση τους .

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software