Βιογραφικό

Ab imo Pectore n

Αγαπητή/έ συνάδελφε φοιτητή ή πτυχιούχε Οδοντιατρικής –Ιατρικής –Φαρμακευτικής Σχολής .

Αν ανήκεις σε εκείνους τους οραματιστές

1ον Που αντιπαρερχόμενοι την καθημερινότητα τους  στο βωμό των  όποιων θυσιών για την συνεχή και δια βίου εκπαίδευση.

2ον Που επιμένουν αταλάντευτα να επιλέγουν τους δασκάλους τους με κριτήρια αντιφατικώς αντίθετα του αγοραίου εκείνου < Αυτοί νομίζουν πως εμείς μαθαίνουμε, εμείς νομίζουμε πως αυτοί μας διδάσκουν ενώ συγχρόνως αυτοί και εμείς γνωρίζουμε πως οι σπουδές είναι μέσο για "κονόμα", εξουσία και φήμη.>

3ον Αν δεν ανήκεις σε εκείνους που αμφότεροι κοροϊδεύουν  εαυτούς και αλλήλους και για την κοινωνία πρεσβεύουν το "γαία  πυρή μειχθείτω" αρκεί μόνο να καλυφθούν πίσω από την όποια σπουδαιοφάνεια που προσφέρουν οι όποιοι τίτλοι σπουδών .

4ον Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι οπαδοί αυτού που έλεγε ο Stephen Hawking ότι "ο καταστροφέας της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά αυτοί που νομίζουν ότι κατέχουν την γνώση ."

5ον Αν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν να  δικαιούνται να σεμνύνονται ότι εβίωσαν το "αισθητικώς ζην" στην περιπέτεια της γνώσης ενστερνιζόμενοι πώς "το μεράκι και ο σκοπός για τις διαχρονικές επιστημονικές αξίες και το κοινό καλό αξίζουν πιότερο απ’ όλα τα καζάντια".    

Τότε μπορείς να μας ακολουθήσεις στο υπέροχο ταξίδι της βαθιάς τεκμηριωμένης, εμπεριστατωμένης και σχεδόν πλήρως ξεκαθαρισμένης χαοτικής επιστήμης όπως είναι αυτή της κλασικής ομοιοπαθητικής.

Διάβασε περισσότερα


Ο Δημήτρης Καλλιαντάς είναι  χειρουργός οδοντίατρος-ομοιοπαθητικός

kalliadas biography newΓεννήθηκε στην Ελευσίνα όπου ζει και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ το 1979, όπως και της Σχολής Εφαρμογών Υγειονομικού του Στρατού.

Ασχολείται με την Ομοιοπαθητική Επιστήμη από το 1988 την οποία διδάχθηκε μέσω σεμιναριακών μαθημάτων που οργάνωνε τότε η Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής . Παρακολούθησε για χρόνια, συστηματικά μαθήματα ομοιοπαθητικής από τους διακεκριμένους Γιώργο Βυθούλκα (Alternative Nobel Prize )και Βασίλη Γκέκα, ενώ παράλληλα παρακολούθησε και μαθήματα Ιατρικού Βελονισμού, οπού έλαβε το δίπλωμα του European Center For Peace and Development. Ζηλωτής των Μαθηματικών, επίσης συμμετείχε σε θερινό πρόγραμμα μαθημάτων μη γραμμικής δυναμικής του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος, όπως και μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού.

Msc.  Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα - Κλασική Ομοιοπαθητική -
Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων -Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Υπ.Διδάκτωρ, Τομέας Επιστήμης και Τεχνικής Υλικών, Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ.

Μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

Το πλήρες βιογραφικό περιλαμβάνεται στο WHO is WHO για την Ελλάδα

Έχει αποδείξει μαθηματικά:

Αποκλειστικές δικές μας Φωτογραφίες ομοιοπαθητικών φαρμάκων από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο SEM

002
003
004
005
006
007


001
002
003
004