Αναγόρευση καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Στις 3 Δεκέμβρη 2010 ,στη Μυτιλήνη έδρα του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, κατά την διάρκεια λαμπρής τελετής , η κλασσική ομοιοπαθητική ,μια θεραπευτική καλά θεμελιωμένη που βασίζεται σε νόμους και σταθερές αρχές , στο πρόσωπο του παγκοσμίως κύριου εκπρόσωπο της ,καταξιώθηκε μια ακόμα φορά. Ο άνθρωπος που μας έκαμε την τιμή να τον έχουμε Δάσκαλο μας , φόρεσε και επίσημα την τήβεννο του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. Ο Γ. Βυθούλκας αναγορεύτηκε Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Αιγαίου κατακτώντας επάξια για μια ακόμα φορά και αυτόν τον ακαδημαϊκό τίτλο. Αφού χαιρέτησε ο πρύτανης, καθηγητής κ. Πάρις Τσάρτας και προσφώνησε ο τ. πρύτανης καθηγητής κ. Ανδρέας Τρούμπης ,απεύθυνε χαιρετισμό και παρουσίασε την προσωπικότητα και το έργο του τιμωμένου ο πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Καθηγητής κ. Ιωάννης Δαρζέντας. Στη συνέχεια αναγνώσθηκε η απόφαση και το ψήφισμα της Συγκλήτου που επιδόθηκαν και στον τιμώμενο. Ακολούθησε η περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου του Αιγαίου.

Εμείς οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου του Αιγαίου στο πρόγραμμα ΄΄ Ολιστικά θεραπευτικά Συστήματα –Κλασσική Ομοιοπαθητική ΄΄ έτους 2010-2011 του ευχόμαστε από ψυχής και σε ανώτερα.

Η προσέλευση του κοινού στη τελετή

Εξ αριστερών, ο υπεύθυνος του ΜΠΣ του Πανεπιστημίου του Αιγαίου κ. Γ. Χαριτάκης .

Στο μέσων, ο Πρόεδρος της Σχολής Μηχανικών Σχεδίασης και Συστημάτων κ. Ιωάννης Δαρζέντας .

Εκ δεξιών, ο γράφων .

 

Η προσέλευση του τιμώμενου συνοδευόμενου από τον πρύτανη καθηγητή κ. Πάρι Τσάρτα

 

Ο χαιρετισμός από τον πρύτανη καθηγητή κ. Πάρι Τσάρτα

 

Η προσφώνηση του τ. πρύτανη καθηγητή κ. Ανδρέα Τρούμπη

 

Ο χαιρετισμός και η παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου του τιμωμένου από τον πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων καθηγητή κ. Ιωάννη Δαρζέντα.

 

Η περιένδυση με τη τήβεννο του Πανεπιστημίου του τιμώμενου καθηγητή κ. Γ. Βυθούλκα

 

Μετά την απονομή του τίτλου

 

Η ομιλία του καθηγητή κ. Γ. Βυθούλκα.