"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

Χρήσιμες συμβουλές προς τους ομοιοπαθητικούς ασθενείς

Ομοιοπαθητικοί ασθενείς είναι οι ασθενείς εκείνοι που έχουν επιλέξει την ομοιοπαθητική θεραπευτική για να αντιμετωπίσουν  κυρίως   χρόνια προβλήματα  της υγείας τους.

Επειδή  κατά τη διάρκεια της  ομοιοπαθητικής θεραπείας είναι δυνατόν να εμφανισθούν συμπτώματα από την στοματική κοιλότητα ,κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε σας και στον  θεράποντα ομοιοπαθητικό γιατρό σας , καλό θα είναι προτού ξεκινήσετε  την ομοιοπαθητική σας θεραπεία να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο σας και να του ζητήσετε τα κάτωθι.
Πανοραμική ακτινογραφία των δοντιών σας.

Πλήρες οδοντιατρικό ιστορικό όπου σε αυτό θα φαίνονται με λεπτομέρεια οι εργασίες που έχουν γίνει στα δόντια σας ,όπως τα διάφορα σφραγίσματα και το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτά, οι εξαγωγές και ο λόγος εξαγωγής τους , οι ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), η ουλίτιδα , παροδοντοπάθεια, οι διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις κλπ.

Στη πρώτη επίσκεψη στον ομοιοπαθητικό γιατρό σας θα πρέπει να παραδώσετε αυτό το υλικό .
Τα στοιχεία αυτά είναι πολύ  απαραίτητα  σε αυτόν για να μπορεί στο μέλλον να αξιολογήσει σωστά τυχόν συμπτώματα που θα παρουσιάσετε από την στοματική κοιλότητα κατά την διάρκεια της ομοιοπαθητικής σας θεραπείας και να σας κατευθύνει  όπως και συμβουλεύσει ανάλογα έτσι ώστε η ομοιοπαθητική θεραπεία να είναι ακόμα αποτελεσματικότερη για σας . Με την ομοιοπαθητική θεραπευτική  επηρεάζετε θετικά και προστατεύεται το σύνολο του οργανισμού και βεβαίως η στοματική κοιλότητα δεν είναι κάτι ξεχωριστό από αυτόν.

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software