"Εκεί που σταματά η γραμμική επιστήμη, αρχίζει η μη γραμμική, η πολύπλοκότητα και το χάος"
elenit

1.  Μετά από  εξαγωγή  δοντιού τοποθετούμε στο τραύμα γάζα που θα πρέπει  να δαγκώνετε για 20-30 λεπτά.

Αυτός είναι ένας τρόπος να ελέγξουμε την φυσιολογική κατά τα άλλα αιμορραγία που ακολουθεί την εξαγωγή. Σε περίπτωση που η αιμορραγία είναι έντονη και συνεχίζεται για πολλές ώρες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οδοντίατρό σας. Στην κλασσική ομοιοπαθητική υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν και να σταματήσουν άμεσα την αιμορραγία σε αυτές τις περιπτώσεις.

2.  Αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ  όπως και γαλακτομικών   τροφίμων ( γάλα, τυρί, γιαούρτι, κλπ)για δυο τουλάχιστον μέρες μετά την επέμβαση.

3.  Μετά   το πρώτο εικοσιτετράωρο από την επέμβαση μπορείτε να κάνετε πλύσεις με αλατόνερο ( ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι νερό) τρεις φορές την ημέρα για 2-3 ημέρες.

4.  Το πλύσιμο των δοντιών μπορεί να συνεχιστεί  χωρίς όμως να θίγεται η περιοχή της επέμβασης.

5.  Αν υπάρξει  οίδημα (πρήξιμο), τοποθετήστε  ψυχρά  επιθέματα  εξωστοματικά, αντίστοιχα με την περιοχή της επέμβασης.

6.  Ακολουθήστε τις οδηγίες του θεράποντος οδοντιάτρου σας Τα  παυσίπονα προσπαθήστε όσο γίνετε να τα αποφύγετε όπως και κάθε άλλου είδους φάρμακα από μόνοι σας. Αν χρειαστείτε φαρμακευτική αγωγή ,ο μόνος υπεύθυνος για την χορηγία της είναι ο οδοντίατρος .

Διεύθυνση

Κελεού 32 & Καραϊσκάκη
Ελευσίνα, 19200

Τηλέφωνο

e-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Πρωί: Δευτέρα έως Παρασκευή 8-12π.μ.
Απόγευμα: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

e-genius.gr ...intelligent web software